• Gratis verzending!
  • Voor 18:30 besteld = morgen in huis
  • Alles uit voorraad leverbaar!

KILIMANJARO WEAR

3
Sorteer op:

KILIMANJARO WEAR

Comfort-Producten is trotse leverancier van het merk Kilimanjaro wear. Kilimanjaro wear levert verwarmde kledingstukken voor wanneer extra warmte is gewenst. Nooit meer koude handen, voeten, boven of onder lichaam met de verwarmde kleding van Kilimanjaro Wear! 
 
De Kilimanjaro berg is een bijzondere berg om te beklimmen. Deze berg heeft namelijk veel verschillende klimaten. Onderaan de berg is het goed vertoeven in een korte broek waar bovenop de berg de temperaturen tot diep onder het vriespunt zakken. Met de verwarmde producten van Kilimanjaro wear kunt u eenvoudig de verwarming inschakelen en heeft u elk gewenst moment de juiste temperatuur. 
 
Kenmerken: 
De producten van Kilimanjaro wear zijn van uitstekende kwaliteit gecombineerd met eenvoud. De producten worden gekenmerkt door de eenvoudige bediening. Geen lastige instructies of moeilijke accessoires alvorens de producten werken. Kilimanjaro wear levert al haar producten plug and play. Dit betekent eenvoudig de AAN/UIT knop bedienen en het kledingstuk geeft de warmte die u wenst. 
 

Heeft u vragen? Of advies nodig? 
Wij helpen u graag!

Tel. +31 (0)85-0653170 (10:00-22:00 bereikbaar) 
E-mail: info@comfort-producten.nl

Of brengt u een bezoekje aan onze showroom. 
Maandag t/m Zondag geopend (op afspraak)