• Gratis verzending!
  • Voor 18:30 besteld = morgen in huis
  • Alles uit voorraad leverbaar!

Schlafgut hoeslakens

4
Sorteer op:

Koop schlafgut hoeslakens online

Unieke kwaliteit van schlafgut:

Wanneer u een goede prijs/kwaliteit verhouding zoekt komt u terecht bij een Schlafgut product. Eersteklas vakmanschap is bij de Matheis textielgroep meer dan 60 jaar, een belofte - in de mooiste vormen. Schlafgut hoeslakens en lakens zijn verkrijgbaar in vele verschillende kwaliteiten, formaten en, afhankelijk van het seizoen, tot 16 kleurenthema's aan de seizoenen, het spel van licht en kleur variatie in de natuur passen.

Moedig.
Visie en moed zijn nodig om dit te realiseren, zo kan het succes van de Matheis Textile Group en het merk Schlafgut beste omschreven worden. De familie heeft altijd een stap voor op de ontwikkelingen in de markt gevolgd. Of het nu het milieu en duurzaamheid, of een nieuwe trend gaat. 

Gepassioneerd.
Levensader van de ontwikkeling en implementatie tot en met het eindproduct. Zowel in design, maar vooral in de wijze van productie en het productieproces - dat is wat het merk Schlafgut is zo uniek maakt. Ontwerpers, creatief en alle bij het proces betrokken genieten van de omgeving met een open, de ogen wijd. Met de liefde van fijne, hoogwaardige materialen en een passie voor mooie ontwerpen te maken dat ze zo fris en inspirerende wellness-producten voor het bed.