• Gratis verzending!
  • Voor 18:30 besteld = morgen in huis
  • Alles uit voorraad leverbaar!
Mobile warming Verwarmde jas - Fairway - Wit
Verwarmde jas - Fairway - Wit €99,95 €179,95

Verwarmde jas - Fairway - Wit

€179,95 €99,95
  • 24 maanden Garantie
  • Gratis verzending
  • Kies zelf datum/plek bezorging
  • Al meer dan 100.000 tevreden klanten
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Informatie

Heerlijk warme verwarmde jas met verwarmingselementen. De licht dun geweven elektrisch verwarmde jas van zijdevezel met DWR coating is ideaal voor de koude dagen. 

De Fairway jas is een lichte jas die perfect om soepele bewegingen te maken. Denk hier bijvoorbeeld aan fietsen, golfen of andere buitenactiviteiten. De Fairway jas is voorzien van een windproof behandeling die de jas winddicht maakt. De verwarmingselementen in de jas maken de Fairway jas uiterst comfortabel wanneer het buiten koud wordt.  

De DWR coating houdt de warmte van de 3 verwarmingselementen langer in de jas, waardoor een meer efficiënt accugebruik wordt behaald.

Diverse ventilatieopeningen zorgen dat de jas blijft ademen en er geen vochtophopingen ontstaan. De jas is ook zonder verwarming ideaal te dragen als de temperaturen wat hoger liggen.

Werking:

Sluit de meegeleverde accu aan op de jas. Druk 2 seconden op de accu en deze zal zich inschakelen. Als u nogmaals drukt kunt u uit 4 standen kiezen. Nu worden de 3 verwarmingselementen in de jas verwarmd op de gewenste warmte. 2 panelen bevinden zich op de borst en 1 in het nek gedeelte. Zo heeft u het nooit meer koud! 

Prestaties:
100%   - 57°C
  75%   - 48°C 
50%     - 40°C
25%     - 32°C

 

Wij hebben nog maar enkele exemplaren beschikbaar. Daarom vindt u dit product tegen een bodemprijs op onze website. Omdat dit een vrij dunne jas betreft is deze ook perfect onder een andere jas te dragen. Zo bouwt u laagjes op en wordt u lichaam dubbel zo warm als een normale jas met verwarming. Zo heeft u voor een zeer voordelige prijs goede verwarming voor de koude dagen! 

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
The Feedback Company Keurmerk