• Altijd gratis verzending!
  • Voor 23:45 besteld = morgen in huis!
  • alles op voorraad!

Over ons

Comfort Products Europe B.V.

Comfort Products Europe B.V. is een internationale organisatie gespecialiseerd in de verkoop en ontwikkeling van producten die het leven net even comfortabeler maken. Dit doen wij al ruim 10 jaar. Door de jaren heen hebben wij ons assortiment zo weten uit te breiden, zodat wij alles kunnen aanbieden zodat u het altijd lekker warm of koel heeft. Verwarmde (onder)handschoenen, verwarmde sokken, verwarmde kleding, verwarmde zolen of verkoelende vesten: bij ons bent u aan het juiste adres. We beschikken over de nieuwste producten voor zowel mannen als vrouwen.
 

Hoe kunnen wij uw leven een stuk comfortabeler maken? Hieronder volgen enkele voorbeelden:

  • Moet u elke dag op de fiets naar werk? Door regen en wind? Met onze verwarmde (onder)handschoenen wordt uw reis een stuk prettiger.
  • Staat u uw kinderen ook elke week aan te moedigen langs het veld? Dan weten wij dat de wintermaanden pittig zijn! Wat dacht u van een heerlijk verwarmd vest onder uw jas om deze uren door te komen?
  • Uw wintersport wordt een stuk aangenamer met (onder)handschoenen of wanten met warmte-element. Wat dacht u van verwarmde skisokken? Geen koude voeten meer op de piste.
  • Rijdt u motor? En ziet u er ook tegenop om in de zomer uw motorpak aan te trekken? Onze verkoelde producten zijn uitermate geschikt om onder uw motorpak te dragen. Onder andere het verkoelde vest, zorgt ervoor dat u ook in de zomer op de juiste temperatuur blijft.
  • Heeft u zwaar fysiek werk en bent u veel buiten? In de zomermaanden kunnen onze verkoelde vesten een uitkomst zijn. Zo kan u de ergste hitte doorstaan. 
 
Garantie: 
Bij ons heeft u op al uw aankopen ongelimiteerde support. Of u direct of over vijf jaar een vraag over het aangekochte product heeft, wij hebben het antwoord. Een team van specialisten, die alle kennis van de producten hebben en de geavanceerde technieken beheersen, staan op doordeweekse dagen van 8:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 8:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 085-0653170.
Doordat wij onze eigen serviceafdeling hebben, krijgt u in geval van een defect, gegarandeerd een zorgvuldige en snelle afhandeling.
 
Advies: 
Omdat wij gespecialiseerde producten aanbieden, begrijpen we dat er verwarring ontstaat over welk product de juiste keuze is voor uw eigen situatie. Wij adviseren u graag over het juiste product. Op doordeweekse dagen van 8:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 8:00 uur tot 17:00 uur staan wij voor u klaar. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 085-0653170
 
Showroom: 
Wilt u liever onze producten even zien alvorens te kopen? Komt u gerust naar onze showroom, u bent welkom! Onze showroom is op afspraak altijd geopend. Als u van te voren een afspraak telefonisch maakt, zorgen wij dat de koffie klaar staat. 
 
Wat zeggen anderen over comfort Comfort Products Europe B.V? 
Bij Comfort Products Europe B.V. staat service en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Met trots laten wij onze, ruim 1600, reviews, die verzameld zijn door het onafhankelijke bureau The Feedbackcompany, zien. Deze reviews vindt u door hier te klikken. 
 
Wij wensen u veel extra comfort met onze comfort-producten.
 
Comfort Products Europe B.V.
 
Telefonische bereikbaarheid: 
Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag: 08:00 uur - 17:00 uur  
Tel.: +31 (0)85-0653170
 
Email: info@comfort-producten.nl
 
Adres: 
Marconiweg 7A
3442 AD Woerden
Nederland