Menu
EUR
  • Gratis Verzending & Retourneren
  • Voor 23:45 besteld, morgen in huis!
  • Bereikbaar via mail, chat of telefoon
  • 30 dagen retourtermijn

Koude handen en voeten: De oorzaken en oplossingen!

Winterse omstandigheden, de temperaturen en het klimaat lijkt steeds heftiger te worden. Naast hinder van het weer betreft het ook fysieke problematiek, namelijk koude handen en voeten. Koude handen en voeten kunnen enorm pijnlijk aanvoelen en er zelfs voor zorgen dat u niet meer de deur uit kunt. Voor mensen met wintertenen, wintervingers of het syndroom van Raynaud kunnen koude handen en voeten nog pijnlijker en ondragelijker zijn. Lees snel verder en ontdek wat deze oorzaken zijn en hoe u hier nooit meer last van hoeft te hebben.

Lage bloeddruk, blauwe handen

Lage bloeddruk, blauwe handen: een van de oorzaken kan een lage bloeddruk zijn waardoor u koude handen en voeten ervaart. Een andere oorzaak kan zijn dat de doorbloeding niet optimaal is bij koude handen en voeten. Door de kou kunnen bloedvaten vernauwen en dit zorgt voor het pijnlijke koude gevoel en de paarse kleur aan uw voeten en handen. Daarnaast kan het ook zijn dat u gediagnosticeerd wordt met het syndroom van Raynaud.  Het syndroom van Raynaud is een vaataandoening waarbij de bloedtoevoer naar de koude handen en voeten stopt. Met als gevolg gevoelloze, verkleurde tenen of vingers. Een aanval van het Syndroom van Raynaud ontstaat vooral in een koude omgeving, heftige emoties of bij het aanraken van koude voorwerpen. Het is niet altijd de oorzaak maar koude handen en voeten, lage bloeddruk kan duiden op het syndroom van Raynaud.

Koude handen en voeten oplossing

Onze specialisten zijn gespecialiseerd in de effecten van de meest extreme weersituaties. Zij stellen ieder jaar met zorg het beste en nieuwste assortiment samen, zodat u tegen elke weersinvloeden bent beschermd. Ook als u de problematiek van koude handen en voeten ervaart.

Oplossingen bij koude handen

Belangrijk is dat uw koude handen in beweging komen. Door ze veel te bewegen stimuleert u uw bloedsomloop. Daarnaast is het belangrijk om uw koude handen goed te beschermen tegen extreme weersomstandigheden. Een oplossing zijn de verwarmde handschoenen. De verwarmde handschoenen van Comfort-Producten hebben een volledige waterdichte buitenlaag en beschermen uw koude handen tegen alle weersinvloeden. De zachte binnenzijde maken de verwarmde handschoenen bijzonder aangenaam te dragen. Met warmte-elementen die gestuurd worden door twee kleine accu’s bent u verzekert van heerlijke warme handen.

Oplossingen bij koude voeten

Ook voor koude voeten zijn verschillende oplossingen: zo kunt u dikke sokken aantrekken. Het nadeel van dikke sokken is dat uw koude voeten moeilijk in beweging komen en waardoor u blijft zitten met koude voeten. Een betere oplossing zijn verwarmde sokken. De verwarmde sokken van Comfort-Producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor ze een lange levensduur hebben. De verwarmingselementen zitten door de verwarmde sokken heen verweven waarbij een extra warmte-element op de bovenkant van de verwarmde sokken is gevestigd. Uw koude voeten zullen in een korte tijd heerlijk warm aanvoelen waardoor het ongemak snel zal verdwijnen. Tevens zijn verwarmde zolen ook een goede oplossing tegen koude voeten.

Advies koude handen en voeten

Herkent u zich in dit verhaal en heeft u vaak last van koude handen en voeten? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen over koude handen en voeten te beantwoorden. Daarnaast geven onze specialisten ook graag advies over welke producten het best bij uw doeleinden passen. Bel ons op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 op 0348 - 342127. U kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Wij adviseren om alvorens uw aankoop van verwarmde handschoenen of andere producten die koude handen of voeten bestrijden contact met ons op te nemen. Dan kunnen wij het beste advies geven. Zo adviseren zij graag welke verwarmde handschoenen of verwarmde sokken het best bij uw doeleinden passen. Zo zijn er ook andere verwarmde producten die u maximaal beschermen tegen de koude temperaturen, zoals een verwarmde bodywarmer.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!