Menu
EUR

Verwarmde Skihandschoenen

Heeft u de skivakantie al geboekt? Vergeet dan niet om de verwarmde skihandschoenen mee te nemen.

6 Producten
Toon:
BERTSCHAT® Heated Gloves PRO - Single Heating | USB
BERTSCHAT®
Heated Gloves PRO - Single Heating | USB
€179,95 €148,72 €139,95 €115,66
 
BERTSCHAT® Heated Gloves PRO - Dual Heating | USB
BERTSCHAT®
Heated Gloves PRO - Dual Heating | USB
€199,95 €165,25
 
BERTSCHAT® Verwarmde Wanten PRO - Single Heating | USB
BERTSCHAT®
Verwarmde Wanten PRO - Single Heating | USB
€179,95 €148,72 €139,95 €115,66
 
BERTSCHAT® Verwarmde Wanten - Dual Heating PRO | USB
BERTSCHAT®
Verwarmde Wanten - Dual Heating PRO | USB
€199,95 €165,25
 
BERTSCHAT® Heated Under Gloves PRO | USB
BERTSCHAT®
Heated Under Gloves PRO | USB
€169,95 €140,45 €149,95 €123,93
 
BERTSCHAT® Dual Heating Under Gloves PRO | USB
BERTSCHAT®
Dual Heating Under Gloves PRO | USB
€189,95 €156,98
 
Toon 1 - 6 van 6
Verwarmde Skihandschoenen

Heeft u de skivakantie al geboekt? Vergeet dan niet om de verwarmde skihandschoenen mee te nemen. Zodat uw vakantie niet verpest wordt door koude handen. Wij bieden verschillende verwarmde skihandschoenen aan. De ervaring leert dat goede isolatie, zeker in koude gebieden, net zo belangrijk is als het verwarmingsoppervlak. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Verschillende verwarmde skihandschoenen

Wij bieden verschillende skihandschoenen met verwarming aan. Zo zijn er drie verschillende wanten die u kunt gebruiken als elektrische skihandschoenen. De PRO en Dual Heating zijn het meest geschikt voor skivakanties, deze beschikken over 3M Thinsulate, waardoor de isolatiewaarde enorm wordt verhoogd. De Dual Heating hebben twee keer zoveel verwarmingsoppervlak, dit is daardoor de warmste keuze.

Bent u opzoek naar verwarmde skihandschoenen? Hiervoor bieden wij ook verschillende modellen aan. De PRO en Dual Heating variant zijn het meest geschikt, omdat ze beschikken over 3M Thinsulate. De Limited Edition kunt u ook gebruiken als skihandschoenen met verwarming. Deze zijn wat soepeler, omdat hier minder isolatiemateriaal in zit.

Bent u al in het bezit van skihandschoenen? Dan raden wij u de onder handschoenen aan. Deze elektrische skihandschoenen kunt u onder uw bestaande handschoenen plaatsen. Waardoor uw eigen handschoenen gelden als isolatiemateriaal en de onder handschoenen zorgen voor de verwarming.

Accu-pack verwarmde skihandschoenen kopen

Bij de verwarmde skihandschoenen wordt standaard de 2.600 mAh geleverd. Als u graag een hele dag skiet, raden wij aan een van de krachtigere accu-packs aan te schaffen (3.000 of 3.800 mAh). Wilt u non-stop verwarmen met uw skihandschoenen met verwarming? Dan kunt u een extra accu-pack verwarmde skihandschoenen kopen. De accu’s zijn USB-oplaadbaar, dus u kunt ze met een powerbank bijladen. Voor de onder handschoenen kunt u het ‘Powerpack’ aanschaffen, voor een gereduceerd tarief ontvangt u 2 accu-packs, waardoor u ook onbeperkt kan verwarmen.

Verwarmingsduur elektrische skihandschoenen

U kunt in de meest optimale condities 8 uur verwarmen met uw elektrische skihandschoenen. Echter hebben meerdere factoren hier invloed op. Hoe hoger u de warmtestand zet van uw verwarmde skihandschoenen, hoe warmer ze worden, maar hoe korter de verwarmingsduur. Dit kost eenmaal meer energie. Ook de omgevingstemperatuur is van invloed op de accu’s. Wilt u op de maximale stand verwarmen (Dual Heating)? Dan kunt u ongeveer zo’n 2 uur verwarmen.

Warmte oppervlak skihandschoenen met verwarming

De BERTSCHAT® verwarmde skihandschoenen hebben het grootst mogelijke verwarmingsoppervlak wat mogelijk is. Bij de Single Heating modellen bestrijkt het de hele rug van de hand tot aan de vingertoppen. Bij de Dual Heating modellen bestrijkt het de hele hand, van handpalm tot handrug tot aan de vingertoppen. Deze techniek wordt door niemand anders aangeboden dan BERTSCHAT® en zijn daardoor de warmst mogelijke elektrische skihandschoenen.

Vragen over verwarmde skihandschoenen

Twijfelt u bij het maken van een keuze voor verwarmde skihandschoenen? Geen probleem, onze specialisten zitten klaar om u te adviseren voor het maken van de juiste keuze. U kunt ons per mail, telefoon en per chat bereiken. Tevens vindt u op de product pagina van de verwarmde skihandschoenen meer informatie per model. Daarnaast bieden wij ook andere verwarmde handschoenen aan die u kunt gebruiken voor diverse doeleinden.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!