Menu
EUR
  • Gratis Verzending & Retourneren
  • Voor 23:45 besteld, morgen in huis!
  • Bereikbaar via mail, chat of telefoon
  • 30 dagen retourtermijn

Syndroom van Raynaud handschoenen

Regelmatig worden wij gebeld door mensen die lijden aan het syndroom van Raynaud. Het syndroom van Raynaud, ook wel fenomeen van Raynaud of ziekte van Raynaud genoemd, is een aandoening waarbij aanvallen ontstaan die de doorbloeding naar vingers en tenen stopt. Deze aanvallen hebben verschillende oorzaken maar een koude omgeving, of het aanraken van een koud voorwerp zijn de grootste boosdoeners. Als gevolg hiervan krijgt de patiënt koude en gevoelloze tenen en/of vingers. 

Een vraag die ons vaak gesteld wordt is of onze producten deze aanvallen kunnen tegengaan. Het is immers zo dat het warm houden van het lichaam aanvallen kan voorkomen. Personen met dit syndroom vragen dan ook vaak naar syndroom van Raynaud handschoenen. Hiermee bedoelen zij handschoenen die helpen het lichaam warm te houden. Vaak hebben patiënten die contact met ons opnemen al zilverdraad handschoenen uitgeprobeerd maar zoeken een alternatief. Om uw handen warm te houden zijn onze verwarmde handschoenen uitermate geschikt.

Verwarmde handschoenen Raynaud

Onze ziekte van raynaud handschoenen zijn geschikt voor het syndroom van Raynaud. De ziekte van raynaud handschoenen hebben elk hun eigen specificaties. Zo zijn de onder handschoenen met verwarming geschikt voor werkzaamheden rondom huis, met een werkhandschoen erover. Maar niet voor op de fiets. Deze verwarmde handschoenen voor raynaud zijn namelijk filter dun, waardoor er geen isolatielaag overheen zit. U kunt wel uw eigen goed geïsoleerde handschoenen erover heen dragen. Dan zijn de onder handschoenen met verwarming wel geschikt.

Syndroom van Raynaud handschoenen

De beste syndroom van Raynaud handschoenen zijn verwarmde handschoenen met een isolatielaag en dual heating. Deze verwarmde handschoenen zijn voorzien van diverse keurmerken, zoals 3M Thinsulate dit zorgt ervoor dat uw handen ook warm blijven. Op dit moment is BERTSCHAT® de enige aanbieder hierin. De syndroom van Raynaud handschoenen zijn voorzien van oplaadbare accu’s, zo kunt u na gebruik de accu’s van de syndroom van Raynaud handschoenen opladen en opnieuw gebruiken. Mocht u twijfelen over welke verwarmde handschoenen het meest geschikt voor u zijn? Neem dan contact op met een van onze specialisten, zij zijn bekend met het syndroom en weten de juiste syndroom van Raynaud handschoenen te adviseren voor uw doeleinden.

Ziekte van Raynaud 

Naast de ziekte van raynaud handschoenen bieden wij ook sokken aan voor pijnlijke koude voeten. Zo kunt u bij het syndroom van Raynaud ook last krijgen van een slechte doorbloeding naar de voeten. Hiervoor zijn onze verwarmde sokken uitermate geschikt. De verwarmde sokken beschikken over een groot verwarmingsoppervlak dat rondom de hele voorvoet zit, zo hoeft u nooit meer koude voeten te ervaren. De warmte is eenvoudig te reguleren met de knop bovenaan de verwarmde sokken of met de meegeleverde afstandsbediening. De verwarmde sokken zijn er zowel in korte als lange variant, zodat het passend is bij uw doeleinden. De verwarmde sokken worden onder meer gebruikt door actieve wandelaars, fietsers, wintersporters, wegwerkers, fabrieksmedewerkers, mensen met het syndroom van Raynaud en mensen die last hebben van wintertenen. 

Ziekte van Raynaud alternatief

Heeft u liever een andere oplossing voor uw pijnlijke voeten, dan is er een alternatief. Namelijk verwarmde zolen. Deze zolen schuift u eenvoudig in uw schoenen en met de afstandsbediening kunt u de temperatuur reguleren. Voordeel van dit ziekte van Raynaud alternatief is dat de zolen tot 14 uur kunnen verwarmen. Maar ook hier geldt: hoe hoger de warmtestand, hoe meer warmte de zolen afgeven, maar hoe korter de tijdsduur. Goed geïsoleerde schoenen raden wij dan ook aan. Het ziekte van Raynaud alternatief is er in verschillende edities: Basic, PRO, Elite en Limited. Alle zolen hebben hun eigen specificaties. Een ding hebben ze gemeen: ze kunnen geven gigantisch veel warmte af, waardoor u nooit meer pijnlijke voeten hoeft te ervaren. Benieuwd naar de specificaties per ziekte van Raynaud alternatief? Kijk dan op de productpagina’s van de desbetreffende producten.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!