Menu
EUR
De unieke Dual Heating-technologie van BERTSCHAT®

De unieke Dual Heating-technologie van BERTSCHAT®

BERTSCHAT® staat bekend om product en technologische ontwikkelingen. In 2021 werd de Dual Heating-technologie geïntroduceerd. Voor degene die nog niet bekend zijn met deze technologie: maximaal verwarmingsoppervlak op elk mogelijk stukje stof. Waardoor echt het hele oppervlak verwarmd wordt.

Deze techniek bleef niet lang onopgemerkt en een Nederlands TV-Programma van RTL ging op onderzoek uit, hieronder het fragment:

Het ontstaan van de Dual Heating-technologie

De medewerkers van BERTSCHAT® worden nauw betrokken in alle facetten van de bedrijfsvoering en productontwikkeling, van klantenservicemedewerkers tot aan de productontwikkelaars. De Dual Heating-technologie komt voort uit een klantvraag, deze klant lijdt aan een ernstige vorm van het Syndroom van Raynaud. Dit is een fenomeen waardoor je klachten ervaart aan je vingers en/of tenen. In een aanval van enkele minuten kunt u het gevoel kwijtraken in uw vingers en/of tenen. Koude omgevingstemperaturen zijn een trigger voor het syndroom van Raynaud, waardoor de klachten eerder optreden.

Om die reden is er de behoefte aan optimaal verwarmingsvlak. Een klantenservicemedewerker van BERTSCHAT® schreef deze aanbeveling direct op en overlegde het met de manager van dienst. Tijdens de maandelijkse meeting, verder op in de maand, werd deze suggestie besproken met de productontwikkelaars en zij gingen er direct mee aan de slag.

Het resultaat? In het volgende winterseizoen (2021) werd de eerste Dual Heating-lijn gelanceerd. Verwarmde handschoenen waarbij écht de hele hand verwarmd wordt zijn een feit. Maximaal verwarmingsoppervlak een uitkomst voor velen, ook voor wintersporters. Een groot succes, waardoor deze technologie over meer en meer producten werd uitgerold. Een jaar later (2022) volgde de verwarmde vesten, verwarmde bodywarmer en jassen. Waardoor écht het hele bovenlichaam van warmte wordt voorzien. Ideaal voor mensen die op expeditie gaan naar extreem koude gebieden, wintersporters, wandelaars en fietsers.

Maar hoe lang kunnen de Dual Heating producten dan verwarmen?

Dat is een van de meest gestelde vragen. Hoe warmer en hoe groter het oppervlak, hoe meer energie dit kost. Meer warmteafgifte betekent een kortere verwarmingsduur. Het is te vergelijken met een auto op de snelweg: hoe hoger de snelheid, hoe harder, maar hoe meer benzine dit kost. Echter is dit proces ook geëvalueerd, om een zo goed mogelijke klantervaring te bewerkstelligen. Hierdoor zijn er nog krachtigere accu’s geproduceerd, zoals de 3.800 mAh. Deze accu is daarmee het krachtigst mogelijk: doordat de capaciteit toeneem, neemt ook het formaat toe. De accu’s moeten ten allertijden comfortabel blijven om te dragen. Voor het juiste accu-pack kunt u zelf de vraag stellen: Hoe lang wil ik verwarmen? Op basis daarvan kunnen wij u van het beste advies voorzien. Neem bij vragen gerust contact op met één van onze specialisten.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!