Menu
EUR
Het juist verzorgen van uw accu’s

Het juist verzorgen van uw accu’s

Het goed behandelen en verzorgen van de accu’s zorgt voor een langere en betere levensduur. Accu’s zijn gevoelige producten, waardoor het goed is om te weten hoe u ze moet verzorgen en opslaan wanneer u ze niet gebruikt. Bij elk product wordt dit ook aangegeven door middel van een stappenplan in de meegeleverde handleiding.

Het gebruiken van de accu’s

Het gebruiken van de accu’s heeft een positieve invloed, hierdoor worden de cellen actief gehouden en blijven ze krachtig. Wanneer de accu’s leeg zijn kunt u ze eenvoudig opladen voor het volgende gebruik. Ons advies is om de accu’s na gebruik weer bij te laden, zo heeft u de volgende dag weer de beschikking over volgeladen accu’s.

Het opbergen van de accu’s

Gaat u de accu’s voor langere tijd niet gebruiken, omdat u bijvoorbeeld op skivakantie bent geweest, of omdat de temperaturen weer stijgen? Dan is het belangrijk om de accu’s op een goede manier op te slaan. Dit kan u het beste doen als volgt:

  • Gebruik nog een keer de accu’s, totdat ze helemaal leeg zijn
  • Leg de accu’s nu een 1 tot 2 uur aan de oplader, zodat ze halfvol zijn
  • Ontkoppel de accu’s van de oplader
  • Zorg ervoor dat de accu’s op een droge en donkere plek worden opgeborgen

Het beste is om dit proces eens per 8 weken te herhalen. Zo zorgt u ervoor dat de accu’s nooit helemaal leeg óf helemaal vol worden weggelegd. Hierdoor zorgt u ervoor dat u bij het volgende gebruik weer de beschikking heeft over actieve accu’s met een maximale capaciteit.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!