Menu
EUR
Het verhaal van Sirio

Het verhaal van Sirio

BERTSCHAT® producten worden voor allerlei doeleinden gebruikt. Van mensen met aandoeningen zoals winterhanden, het syndroom van Raynaud of een dwarslaesie. Maar de producten worden ook gebruikt door mensen die in extreem koude gebieden wonen of deze plaatsen bezoeken voor een vakantie of wintersport.

Vandaag praten we met skileraar Sirio Talmon, die graag zijn persoonlijke verhaal met ons deelt over het gemak dat de BERTSCHAT® producten hem bieden.

"Mijn naam is Sirio Talmon, ik ben een Italiaanse skileraar en woon in Canazei. Dat is een klein stadje in de Dolomieten in Italië. Ik wil er niet omheen draaien, maar zal direct uitleggen waarom ik voor BERTSCHAT® heb gekozen. Iets meer dan een jaar geleden, december 2022, lag ik volledig verlamd in een ziekenhuis. Ik werd getroffen door een ernstige ziekte die het Guillain Barrè syndroom heet. Deze ziekte vernietigt je zenuwstelsel en zorgt ervoor dat je niet meer kunt bewegen. Het was verschrikkelijk en moeilijk om mijn leven weer op te pakken. Op dit moment ben ik nog steeds niet terug op mijn volle 100%, maar bekwaam en fit genoeg om mijn geliefde werk en hobby - (lesgeven in) skiën - te kunnen doen.

Deze ziekte dwong me om op Google te zoeken naar producten die me zouden kunnen helpen. Zoals gezegd is het een ernstige ziekte die het functioneren van het zenuwstelsel aantast. Vooral mijn tenen en handen doen pijn als ik in een koude omgeving ben. Uiteindelijk koos ik voor BERTSCHAT® omdat dit het enige merk is dat voor mij een oplossing biedt. Met een maximaal verwarmingsoppervlak en bestand tegen de meest koude omgevingen. Op dit moment ga ik geen moment van huis zonder deze speciale producten.

Ik vertel dit verhaal, net als aan mijn gasten, omdat ze geïnteresseerd zijn in zowel mijn ziekte als mijn oplossing. Ik vertel ze ook: zonder deze BERTSCHAT® handschoenen en sokken zou ik mijn geliefde beroep niet kunnen uitoefenen. Daar ben ik heel dankbaar voor."

Echt bedankt. Voor het beschermen van mijn lichaam,

Sirio

Bekijk hier ons hele assortiment verwarmde handschoenen en verwarmde sokken en vind uw oplossing.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!