Menu
EUR
Last van een kleffe plaknacht? Met BERTSCHAT® Cooling slaapt u weer heerlijk

Last van een kleffe plaknacht? Met BERTSCHAT® Cooling slaapt u weer heerlijk

Prachtige zomerse temperaturen zijn goed voor lichaam en geest. De zonnestralen zijn de belangrijkste bron van vitamine D. Echter zit er ook een keerzijde aan een zwoele zomerdag, een warm en benauwde slaapkamer. Van deze gedachte wordt menigeen minder blij. Wanneer de temperaturen niet onder de 21 graden komen, heeft uw kamer geen kans om ‘af te koelen’. De oplossing? BERTSCHAT® Cooling beddengoed.

Praktische tip:

Een eeuwenoude tip is een lauwe douche. Een koude douche werkt enkel op de korte termijn, doordat u heel snel afkoelt en daarnaast krimpen de bloedvaten juist en raakt u minder warmte kwijt. Maar door een lauwe douche gaan uw bloedvaten open staan, stroomt het bloed sneller rond en kan u meer warmte afgeven aan uw huid.

Duurzame oplossing:

De BERTSCHAT® verkoelende kussensloop en verkoelende hoeslaken werken op basis van de Outlast® technologie. Deze ruimtetechnologie is ontwikkeld door NASA en wordt ook ingezet tijdens ruimtereizen. In de ruimte is het namelijk soms koud en soms juist heel warm. Deze technologie blijkt ook perfect toepasbaar te zijn hier op aarde en in beddengoed. Het zijn namelijk kleine microcapsules met uitstekende thermo regulerende eigenschappen, waardoor actief de temperatuur wordt geregeld. Deze worden ook wel thermoculen genoemd.

Bekijk hier het verkoelende beddengoed in onze categoriepagina: verkoelende producten

Hoe werkt Outlast®?

Dit heeft alles te maken met fase veranderd materiaal (PCM). Zoals water in ijs kan veranderen en ijs in water. Ook de Outlast® (thermoculen) kunnen veranderen van een vaste naar vloeibare toestand en weer terug. En door die faseverandering kunnen de microcapsulen warmte absorberen, opslaan en weer afgeven.

Bekijk hier het filmpje over Outlast®:

De voordelen:

Outlast® zorgt niet alleen voor een constante slaaptemperatuur in bed, het beschermt ook tegen extreme temperatuurverschillen (temperatuurschommelingen). Hierdoor heeft u het niet meer ineens ijskoud of super warm, waardoor u een stuk beter en dieper slaapt. Ideaal voor mensen met temperatuurschommelingen of moeilijk in slaap komt tijdens warme dagen. Daarnaast is BERTSCHAT® Outlast beddengoed een echte gecertificeerde ruimtetechnologie, waardoor u zeker weet dat u goed zit.

outlast

Is Outlast® beddengoed wasbaar?

Het bedengoed bevat geavanceerde technologie, maar dat is geen probleem voor de wasmachine. U kan het gewoon op 30 graden wassen op een normaal wasprogramma.

 

Welterusten!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!