Menu
EUR
Voetverwarming, nooit meer koude voeten

Voetverwarming, nooit meer koude voeten

Koude voeten zijn heel vervelend, maar kunnen ook pijnlijk zijn. Sommige mensen kunnen door koude voeten geen eens meer naar buiten, dat is voor sommige mensen niet voor te stellen. Wij zijn hier bekend mee, dit kan verschillende oorzaken hebben zoals wintertenen als het syndroom van Raynaud en gelukkig is hiervoor een oplossing: voetverwarming. Voetverwarming is er in verschillende soorten en maten. Hieronder wordt het verder uiteen gezet.

Elektrische voetverwarming

Wij bieden elektrische voetverwarming aan door middel van een accu. In onze accu’s zit zoveel mogelijk capaciteit als technisch mogelijk is, hierdoor is het warmte comfort optimaal. De voetverwarming is zowel te krijgen in verwarmde zolen als sokken. Beide soorten voetverwarming zijn geschikt voor verschillende doeleinde, waarbij elk product zijn eigen voordelen biedt. Bij de sokken kan u zolang verwarmen als u zelf zou willen door een extra accu-pack. De accu’s zijn USB-oplaadbaar, waardoor je ze ook onderweg kan opladen, tijdens het gebruik van het andere accu-pack.

Verschillende voetverwarming

De verwarmde sokken zijn een uitermate goede keus om koude voeten te bestrijden, deze voetverwarming is bijvoorbeeld ideaal voor een avond op de bank, maar ook voor wintersporters is het een veel gekozen oplossing. De sokken bieden rondom de gehele voorvoet verwarming, waardoor koude voeten tot de verleden tijd behoren. De accu sluit u eenvoudig aan op de sokken en u kan uren genieten van deze innovatieve manier van voetverwarming. Ook voor tal van andere activiteiten zijn de sokken een uitermate goede oplossing.

Voetverwarming schoenen

Daarnaast zijn er ook nog zolen. De zolen legt u gemakkelijk in uw schoenen, waarna u ze met een afstandsbediening kan bedienen. Deze manier van voetverwarming wordt veelal gebruikt door MTB-ers en racefietsers. Doordat de zool een ingebouwde accu heeft is hij op zijn dikst op 1,5 centimeter. Het kan helpen door uw bestaande zool uit de schoenen te halen, waardoor de voetverwarming goed tot zijn recht komt. Zoals ook voor de sokken geldt, zijn beide producten te gebruiken als voetverwarming voor verschillende doeleinden.

Advies over de juiste voetverwarming

In bovengenoemde alinea’s zijn al enkele voorbeelden gegeven welke voetverwarming het beste aansluit bij de betreffende activiteit of doeleinde. Echter blijft de keuze voor de juiste voetverwarming een persoonlijke keuze. De zolen hebben als voordeel dat ze eenvoudig en onzichtbaar in de schoenen geplaatst kunnen worden, waarbij de warmte van onderaf komt. De sokken hebben als grootste voordeel dat de accu’s verwisselbaar zijn, waardoor u oneindig kunt verwarmen. Daarnaast verwarmen de sokken rondom de gehele voorvoet, wat zorgt voor optimale voetverwarming.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!