Menu
EUR

Verwarmde Winterhandschoenen

Elk jaar komt die voor de één wat sneller dan verwacht, de winter. De één beleefd er ook wat meer plezier aan dan de ander, waar sommigen er zelfs pijnlijke en koude handen aan over houden.

9 Producten
Toon:
BERTSCHAT® Heated Under Gloves PRO | USB
BERTSCHAT®
Heated Under Gloves PRO | USB
€169,95 €140,45 €149,95 €123,93
 
BERTSCHAT® Verwarmde Wanten - Dual Heating PRO | USB
BERTSCHAT®
Verwarmde Wanten - Dual Heating PRO | USB
€199,95 €165,25
 
BERTSCHAT® Heated Gloves PRO - Dual Heating | USB
BERTSCHAT®
Heated Gloves PRO - Dual Heating | USB
€199,95 €165,25
 
BERTSCHAT® Heated Gloves PRO - Single Heating | USB
BERTSCHAT®
Heated Gloves PRO - Single Heating | USB
€179,95 €148,72 €139,95 €115,66
 
BERTSCHAT® Verwarmde Wanten PRO - Single Heating | USB
BERTSCHAT®
Verwarmde Wanten PRO - Single Heating | USB
€179,95 €148,72 €139,95 €115,66
 
BERTSCHAT® Verwarmde Wanten - Limited Edition | USB
BERTSCHAT®
Verwarmde Wanten - Limited Edition | USB
€129,95 €107,40
 
BERTSCHAT® Heated Gloves - Limited Edition | USB
BERTSCHAT®
Heated Gloves - Limited Edition | USB
€129,95 €107,40
 
BERTSCHAT® Dual Heating Under Gloves PRO | USB
BERTSCHAT®
Dual Heating Under Gloves PRO | USB
€189,95 €156,98
 
BERTSCHAT® Heated Under Gloves Basic
BERTSCHAT®
Heated Under Gloves Basic
€149,95 €123,93 €129,95 €107,40
 
Toon 1 - 9 van 9
Verwarmde Winterhandschoenen

Elk jaar komt die voor de één wat sneller dan verwacht, de winter. De één beleefd er ook wat meer plezier aan dan de ander, waar sommigen er zelfs pijnlijke en koude handen aan over houden. Gelukkig is er een oplossing: winterhandschoenen. Er zijn tal van verschillende mogelijkheden, die hier verder uiteen worden gezet.

Beste winterhandschoenen

De beste verwarmde handschoenen zijn degene die het warmst worden en het warmst blijven. Dat eerste heeft te maken met het verwarmingsoppervlak en dat laatste met isolatiewaarde, dat kan ook niet los van elkaar gezien worden. Het een staat met het ander in verband, zeker met goede winterhandschoenen. De verwarmde winterhandschoenen van BERTSCHAT® met Dual Heating worden simpelweg het warmst, aangezien deze winterhandschoenen simpelweg alle kanten van de handen verwarmen. De Dual Heating winterhandschoenen zijn er in drie soorten te verkrijgen, wanten, handschoenen en onderhandschoenen met verwarming.

Winterhandschoenen heren

De wanten en winterhandschoenen zijn voorzien van een hoge isolatiewaarde door het keurmerk 3M Thinsulate®. Hierdoor blijven de handen ook warm en kan de warmte niet ontsnappen. Dit zijn de warmste en beste winterhandschoenen die er zijn. Deze winterhandschoenen worden veelal door mannen gebruikt op scooters, wintersport en tijdens het fietsen. De onderhandschoenen zijn subtiel en hebben een groot verwarmingsgebied, echter ontbreekt hier de isolatielaag. U kunt simpelweg uw eigen (werk)handschoenen hierover heen dragen, als extra isolatielaag. Deze winterhandschoenen worden vooral door mannen gebruikt tijdens werkzaamheden op de weg, rondom de tuin of bij het besturen van de auto.

Winterhandschoenen dames

De beste winterhandschoenen voor dames verschilt per individu. Er zijn veel dames die ‘complete’ winterhandschoenen willen, dan zijn de handschoenen en wanten met isolatiemateriaal een goede keuze, deze zijn te herkennen aan het keurmerk 3M Thinsulate®. Mocht u een wat soepelere winterhandschoenen willen aanschaffen, voor bijvoorbeeld een wandeling, het uitlaten van de hond of werkzaamheden in de tuin? Ook dat is mogelijk, hiervoor zijn de onderhandschoenen met Dual Heating uitermate geschikt.

Winterhandschoenen kopen

Bent u van plan winterhandschoenen te kopen en twijfelt u nog? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten, die staan u graag te woord. Dit kan zowel telefonisch, per mail of per chat. De beste winterhandschoenen zijn degene met de meeste isolatie, te herkennen aan het label 3M Thinsulate. Daarnaast is verwarming ook een belangrijk aspect, voor de warmste winterhandschoenen kan u het beste kiezen voor de Dual Heating techniek, zodat de gehele hand wordt verwarmd. U kan de maat eenvoudig opmeten, op elke productpagina staat een handige maattabel waarbij u zowel de omtrek van uw hand kan meten als de lengte van uw middelvinger.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!