Menu
EUR

Verwarmde Handschoenen Dames

De koude dagen beleeft iedereen anders, waar sommige veel plezier uit kou en sneeuw halen kan het voor andere verschrikkelijk zijn.

10 Producten
Toon:
BERTSCHAT® Heated Under Gloves Basic
BERTSCHAT®
Heated Under Gloves Basic
€149,95 €123,93 €129,95 €107,40
 
BERTSCHAT® Heated Gloves PRO - Dual Heating | USB
BERTSCHAT®
Heated Gloves PRO - Dual Heating | USB
€199,95 €165,25
 
BERTSCHAT® Verwarmde Wanten PRO - Single Heating | USB
BERTSCHAT®
Verwarmde Wanten PRO - Single Heating | USB
€179,95 €148,72 €139,95 €115,66
 
BERTSCHAT® Verwarmde Wanten - Dual Heating PRO | USB
BERTSCHAT®
Verwarmde Wanten - Dual Heating PRO | USB
€199,95 €165,25
 
BERTSCHAT® Heated Under Gloves PRO | USB
BERTSCHAT®
Heated Under Gloves PRO | USB
€169,95 €140,45 €149,95 €123,93
 
BERTSCHAT® Dual Heating Under Gloves PRO | USB
BERTSCHAT®
Dual Heating Under Gloves PRO | USB
€189,95 €156,98
 
BERTSCHAT® Heated Gloves PRO - Single Heating | USB
BERTSCHAT®
Heated Gloves PRO - Single Heating | USB
€179,95 €148,72 €139,95 €115,66
 
BERTSCHAT® Heated Motor Gloves PRO - Dual Heating | USB
BERTSCHAT®
Heated Motor Gloves PRO - Dual Heating | USB
€199,95 €165,25
 
BERTSCHAT® Heated Gloves - Limited Edition | USB
BERTSCHAT®
Heated Gloves - Limited Edition | USB
€129,95 €107,40
 
BERTSCHAT® Verwarmde Wanten - Limited Edition | USB
BERTSCHAT®
Verwarmde Wanten - Limited Edition | USB
€129,95 €107,40
 
Toon 1 - 10 van 10

De koude dagen beleeft iedereen anders, waar sommige veel plezier uit kou en sneeuw halen kan het voor andere verschrikkelijk zijn. Koude, pijnlijke handen die gepaard gaan met blauwe vingers, dat is een beeld dat wij vaak voor geschetst krijgen in de koudere maanden van het jaar. Gelukkig bieden wij hierin de oplossing met verwarmde dames handschoenen, speciaal voor alle vrouwen.

Verwarmde handschoenen dames

De verwarmde handschoenen dames hebben we in verschillende soorten en maten, de ervaring leert dat gemiddeld gezien maat M van alle elektrische handschoenen dames het beste aansluit. Het handige van deze verwarmde dames handschoenen is, dat ze unisex zijn, hierdoor kunt u ze ook een keer uitlenen. De handschoenen met verwarming dames bieden wij zowel in wanten, handschoenen als in onder handschoenen met verwarming voor dames aan.

Verschillende keuze in verwarmde dames handschoenen

De wanten zijn een goede keuze voor degene die de vingers dicht op elkaar wil houden, dit versterkt tevens het warmte effect. Bij zowel de wanten als elektrische handschoenen dames is er keuze uit Single Heating en Dual Heating. Wilt u voor maximale warmte dan adviseren we altijd de Dual Heating elektrische handschoenen voor dames. Beschikt u al over goede handschoenen? Dan zijn de onder handschoenen met verwarming voor dames uitermate geschikt. Deze zijn filter dun en passen onder iedere andere handschoen. Uw eigen handschoenen functioneren dan als isolatielaag, waar de onder handschoenen met verwarming dames zorgen voor de warmte afgifte.

Krachtige accu’s

Alle verwarmde handschoenen dames worden standaard geleverd met 2.600 mAh accu’s. Bent u van plan lange wandel- fietstochten te maken, of gaat u op wintersport? Dan adviseren wij u één van de krachtigere modellen: de 3.000 of 3.800 mAh. Als u non-stop wil verwarmen, adviseren wij een extra accu-pack. Doordat de accu’s USB-oplaadbaar zijn kunnen ze via een powerbank bijgeladen worden, terwijl u de andere set gebruikt. Hierdoor kunt u eindeloos verwarmen met uw verwarmde handschoenen dames. Een extra accu-set is altijd tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar in de combi-deals op de productpagina van de verwarmde dames handschoenen.

Nieuw assortiment

Ieder jaar worden de nieuwste verwarmde handschoenen dames toegevoegd aan ons assortiment. Zodat u altijd de beschikken heeft over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Dit jaar zijn de fietshandschoenen en motorhandschoenen nieuw toegevoegd. Bent u een fervent fietser? Bekijk dan onze verwarmde handschoenen dames speciaal voor de fiets. De motorhandschoenen voldoen aan alle veiligheidsnormen en certificaten, ook deze zijn beschikbaar als verwarmde handschoenen dames.

Het maken van de juiste keuze: elektrische handschoenen dames

Wij bieden een ruim assortiment aan verwarmde dames handschoenen en wij begrijpen als u vragen heeft. Wat zijn nou de beste handschoenen met verwarming dames voor mij? U kunt ons per mail, telefonisch en per chat bereiken. Onze specialisten hebben enorm veel ervaring en gaan samen met u opzoek naar de juiste verwarmde handschoenen dames. De verwarmde handschoenen dames zijn verkrijgbaar van maten XS tot en met XXXL. Hierdoor zit de juiste maat er voor u altijd tussen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!